fredag 28 oktober 2011

Fredagsmix

Jag hyser en förkärlek till sjalar, speciellt den här årstiden när det börjar bli kyligt och kallt. Min nya gillar jag starkt. Den köptes förra helgen i Berlin. Gosig som attan.

Maken överraskar med ny led-belysning i badrummet. Härligt F, att du tar initiativ, driver på och genomför bra saker, utan någon som helst påtryckning. Det gör mig glad!



Tintin ska ut på nya äventyr. Seriekaraktären är väldigt omtyckt här hemma, både av vuxna och små. Den nya filmen om Enhörningens hemlighet måste förstås ses! Premiärdagen är idag, men vi ska försöka klämma in ett biobesök nästa vecka, då killarna har lov från skolan.

I köksträdgården är prydnadspumporna klara lagom till höstlovsveckan, med Halloween och Alla helgona helgen. I DN idag, kunde man läsa om Viktoria Skoglunds tips för höstträdgården. Några prydnadspumpor som pimp, är aldrig fel!

Toksprang i spåret i morse. Halkade på hala löv och trampade snett. Höger vrist svullnade upp, som en tennisboll. Sork! Hoppas på snabb läkning, för det är ju så härligt att springa i skogen!

Har blivit kär i strumpbyxorna på nya Lantlivs omslag. Randigt folklore. I like! Kanske kan det locka till en kjol-outfit? Det vore ju toppen, eftersom det är så sällsynt.

Njut av fredagskvällen!

/Catarina

Inga kommentarer: