söndag 1 februari 2009

Längdskidor

I helgen har det varit riktigt friskt och härligt ute och snön som kom för några dagar sedan ligger fortfarande kvar. Mälarisarna har väl blivit lite sisådär ur långfärdsskridskosynpunkt, men då kan man ju alltid plocka fram en annan utrustning. I Busviken har en vänlig själ plogat en bana för skrinnarna och samtidigt gjort en snövall, som sedan är spårad (fantastiska Friluftsfrämjandet kan jag tänka!). Idag blev det alltså längdskidor för hela familjen!
L fick längdlagg i julklapp och han körde på i rasande fart med ett stort leende på läpparna, ja åtminstone ett halvt varv, sedan var det roligare att springa eller göra snöänglar. D var också rapp i spåret, orkade en bit längre än lillebror, men ville förstås också leka en stund. F och jag turades om att träningsåka på varven. Oj, vilken härlig känsla det är när man får den där skjutsen i åkningen!! Hoppas nu kylan håller i sig, så att det kan bli fler turer!!
//Catarina

3 kommentarer:

Unknown sa...

Mer snö och mer kyla! Tyvärr är inte Anna lika förtjust, men du kanske kan ge henne en skjuts för att komma ut i skidspåren? :)

Anonym sa...

Vilka små gulliga skidåkare!

Marathonmorsan sa...

Själv tycker jag att vi har ett fruktansvärd väder, men så är jag också en sommarmänniska! Det är dock kul för barnen! Kul att det gillar att åka på sina skidor. Åren går så fort, så snart kan hela familjen K gå ut och åka i spåren tillsammans!
Kram
Syrran