söndag 4 december 2011

Ny soffa

Killarnas Tv-hörna har länge haft denna soffa. De har visserligen fått plats i den båda två, men så fort några kompisar kommit över, har det varit fullt. För några veckor sedan sålde vi soffan och i veckan som var, blev den hämtad.

Vi lånade släp och tog en tur till IKEA i lördags efter D:s hockeymatch. Soffan Karlstad, 3-sits med schäslong i tyget Isunda, fick följa med hem. Dessutom passade vi på att köpa en ny matta. L önskade en lurvig variant, så denna gråa Mosjö fick det bli.

Nu finns det betydligt med plats och jag gillar färgen och tyget mycket mer än den gamla. Än så länge är det lite tomt kring soffan. Några tavlor med killarnas alster och en vägglampa hoppas jag kan komma på plats under jullovet.
/Catarina

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,

Är den grå mattan också inhandlad på IKEA? Kan inte hitta den i deras sortiment. Har själv också en grå Isunda och letar nu efter en passande matta till den. Tycker den matta som ni använder passar riktigt bra. Ser ut att vara en lite ljusare grå en soffan, en ljusare nyans vilket får dom två att gå bra ihop. Tack på förhand.

Trädgårdstomtarna sa...

Hej!
Tyvärr verkar mattan utgått ur IKEA:s sortiment. Jag var dock på IKEA häromdagen och de har flera liknande mattor. Kanske att någon av dem kan passa?
Hoppas att du hittar det du söker!
hälsar
Catarina