söndag 31 maj 2009

Månadsbild maj


Sedan förra månaden har löken satt fart på riktigt, mangolden, kronärtskockorna, borlottibönorna och blomsterbönorna är utplanerade och jordgubbarna har nästan blommar över. Längst ner i landet, mot växthuset till, har jordärtskockorna kommit upp. Där finns numera även en kinesisk-gräslökstuva.



I rabatten är det full fart på många av växterna. Fjärilsbusken som sett så risig har äntligen kommit i gång och jag påminns om att jag borde delat de jättelika daggkåporna i höstas. Jag ska fylla igen ett hål, som uppstått när linplantan dött, med några plantor koreansk anisisop.

/Anna

1 kommentar:

♥Min Eden♥ sa...

Hej hej,
Jag har en blogg som heterwww.mineden.com, och har en sida där jag samlat Planteringsbord från olika bloggar(http://www.mineden.com/p/pottingtables.html).

Jag tycker att jag sett ett planteringsbord på din blogg, rätta mig on jag har fel :).

Så min fråga är först om du vill ha din bild på min sida med alla bord? Jag vill såklart ha ditt planteringsbord med i samlingen... I såfall att du vill ha den med, är det möjligt att du kunde skicka en bild åt mig. Den kunde gärna vara minst 400 px bred. Jag nämner din blogg och länkar naturligtvis!


Sidan har varit mycket besökt, statistik-mässigt och det är roligt. Jag tycker själva att det är härligt med all inspiration och skaparglädje.

Ha det bra och hör av dig :)


Med vänlig hälsning:
Nina
min.eden@hotmail.com