måndag 2 augusti 2010

En liten bit av Sverige

När vädret inte är till den bästa belåtenhet, kan det hända att man omdirigerar sina semesterplaner från en seglingsvecka till en liten biltur i vårt avlånga land. Med siktet främst inställt ur L och D:s synvinkel, åkte vi västerut.

Det blev ett besök på Läckö slott och en övernattning i Lidköping, för att sedan kunna vara vid Skara sommarland vid öppningsdags dagen därpå. Trots regn, lekte och roade vi oss en hel dag med karuseller, radiobilar, minicrossar, vattenskidåkning, vattenrutschkanor och fritt fall(det sistnämnda gäller iallafall F!). Killarna stortrivdes!

På vägen hem passerade vi Karlsborg, där det blev övernattning och en utsökt middag på Idas brygga. Det var länge sedan vi åt så gott!! Verkligen top of the line och för de som vill kittla sina smaklökar rekommenderas stället varmt. Dessutom låg det vackert vid Göta kanal och Vättern.

Ytterligare på väg hem stannade vi på Parken Zoo i Eskilstuna. Vi spanade på rovdjur och killarna åkte radiobilar igen(...att det kan vara så skojigt!). Sedan styrde vi faktiskt kosan hem på riktigt. Det blev ingen tältning, som vi hade tänkt den här gången. Vi är av den åsikten att friluftslivet ska vara njutbart och när regnet står som spön i backen föredrar vi, alla fyra, att sova i sköna hotellakan i stället!
//Catarina

Inga kommentarer: