söndag 31 juli 2011

Återblick i Kojan

I sommar har vi fixat några saker i sommarhuset, men framförallt har vi haft semester. Här kommer dock en liten uppdatering om vad vi gjort. Ovan ingången kan man numera inte ta miste på vilket hus man kommit till.

I köket har vi kaklat, fogat och satt silikon. En bestick-korg har också blivit uppsatt på väggen. Elektricitet saknas dock fortfarande och därför lagas maten på det gamla camping-köket. El till kylen drog vi via sladd från Holken(grannhuset)in genom fönstret.

Vi har målat hyllor och satt upp. Vi har fått förvaring för bland annat böcker på baksidan av garderoben och killarna har fått en klädhylla vid våningssängen. Lister har målats till alla fönster utom två och F har spikat dessa på plats.

På Ikea köpte vi fler mörkläggningsgardiner, som har kommit upp vid dörren och jag har sytt två gardiner att sätta upp vid läggdags, en över D och L:s säng och en över köksfönstret. De hemmagjorda gardinerna är gjorda av resttyger jag fick från mamma.

Nya förvaringslådor utomhus har monterats och F har snickrat spöställ till alla fiskegrejer och satt upp ytterligare krokar utomhus. Nästa sommar återstår fönsterlister till två fönster plus lampinstallationer, då elektrikern varit på plats. Inte mycket alls, med andra ord!

/Catarina

Inga kommentarer: