söndag 13 mars 2011

Rum och Trädgård

Som vanligt i Ryggskottens årsklocka i mars ingår ett mässbesök. Vi hängde på låset på Rum och Trädgård på Kistamässan i morse. Det är bra att komma tidigt, eftersom mässan lockar mycket folk.
Nu rycker det i trädgårdsnerven igen och jag längtar till vårbruket! Jag köpte två pelargonsticklingar; Viva Madeleine och Svärdsjö(härstammar från England). Sedan blev det en massa fröer, mest till grönsakslandet, då jag har en vision om att utöka detta i år. Några luktärtssorter var också ett måste liksom en pionknöl av sorten Nymph. En sådosa för pyttefröna, såetiketter och en märkpenna fick också följa med hem.
Mässan bjuder på massor av inspiration, men vi tyckte ändå att det var lite för lite inriktning på trädgård. Kanske att vår lilla förening är mogen för den stora trädgårdsmässan nu, Nordiska trädgårdar på Älvsjömässan?
/Catarina

1 kommentar:

MissNöjd sa...

Själv köpte jag PAC Angeleyes Orange, PAC Angeleyes Burgundy (lila o purpur) samt PAC Flower Fairy Berry. Det blev även en stekpanna! Håller med om att det är dags för något annat t ex Älvsjö.